, , , ,

Sengesæt Daybreak – honey 140×220


DKK 549,00

Sengesæt ‘Daybreak’ fra Night & Day med sine kunstneriske streger i blide og varme farver gør soveværelset indbydende og opløftende. Fremstillet af 100% bomuld i en satinvævning, der giver et glansfuldt, lækkert og slidstærkt sengesæt.

Night & Day er kendt for deres moderne nordisk design. Her er der fokus på detaljer, lækre materialer og ikke mindst leg og innovation.

Med dette sengesæt kan du sove med god samvittighed da ‘Daybreak’ er fremstillet med øje for miljøet og sundheden. Produktet er certificeret i henhold til OEKO-TEX Standard 100 og Made in Green by OEKO-TEX. Made in Green er en produktcertificering, der ligesom OEKO-TEX Standard 100 garanterer, at tekstilprodukter er testet og fri for stoffer, der kan være sundheds- og miljøskadelige. Made in Green sikrer også en miljøvenlig og social ansvarlig produktion samt gennemsigtighed gennem forsyningskæden. Med produktet bidrager du også til international bæredygtighed gennem BSCI-certificeringen.

‘Daybreak’ leveres i en stofpose i samme mønster og kvalitet som sengetøjet.

Sengesættet består af dyne- og pudebetræk med skjult lynlås. Fås i 140x200cm og 140x220cm.

Vaskeanvisning:

Night & Day fremstiller sengesæt af gode materialer, og du kan derfor opnå en meget lang holdbarhed, når det behandles korrekt. Vend vrangen ud og lyn lynlåsen, når du vasker. På denne måde sikrer du, at form og farver holder sig bedst muligt.

– Vask ved 60°C
– Tørretumbles ved middel varme
– Tåler strygning
– Tåler kemisk rens
– Må ikke bleges