Det kan være svært at falde til ro, hvis hovedpuden driller og ikke føles rigtig for hoved og nakke. Hovedpuden er nemlig et vigtigt element for at opnå en komfortabel søvn. Hos Norling Bo forhandler vi de fyldige og lækre puder fra Dunlopillo. Der er mange fordele ved en Dunlopillo pude – blandt andet pudernes gode kvalitet, særlige fyld og form, så de holder i mange år.

Fordele med Dunlopillo pude

En pude, som er allergivenlig, fleksibel, vaskbar og åndbar – det lyder næsten for godt til at være sandt. Med en pude fra Dunlopillo får du fylde af naturlatex, som giver god støtte til din nakke og dit hoved. Puden bevarer sin fyldige form år efter år, grundet de naturmaterialer, som puderne er fremstillet af. Naturmaterialerne sikrer aflastning og komfort til din nakke, hoved og skuldre – og så er de desuden allergivenlige og hygiejniske. Puderne er nemlig nemme at rengøre, da samtlige af puderne kan vaskes i op til 60 grader.

Med en Dunlopillo Premium pude får du en pude i særklasse. Puden har fyld af naturlatex og vår af 100% bomuld. Ikke nok med det, så er puderne også selvventilerende, hvilket sikrer et optimalt klima. Du er garanteret en god nattesøvn med en pude fra Dunlopillo.

Viser alle 3 resultater