Her på siden finder du Norling Bo’s udvalg af dyner i størrelsen 140×220 cm – det vil sige dyner med ekstra længde. Der er mange forskellige varianter at vælge imellem – lige fra den vamsede og bløde vinterdyne, der holder tæerne varme i de kolde måneder, til den lette og åndbare sommerdyne, der lægger sig behageligt luftigt over kroppen og hjælper med at regulere kroppens temperatur, når det er varmt uden for. Når du vælger din dyne i 140×220 cm, kan du selvfølgelig også få fingrene i en skøn all-round helårsdyne her på Norling Bo. Vi har nemlig et godt udvalg af dyner, der kan bruges året rundt.

Helårs, vinter og sommerdyne 140×220 cm

De lækre helårsdyner med ekstra længde her på siden fås i flere varianter. Vælg blandt fyld af moskusdun, økologiske andedun fra fritgående, danske dun og hvide gåsedun.

Sommerdynerne fås med gåsedun eller hvide moskusdun og småfjer. Den lette sommerdyne er perfekt til de lune sommermåneder – eller til dig, der sætter pris på et køligt klima i dit soveværelse.

Vinterdynerne fås med fyldige moskusdun og vår af bomuldssatin eller bomuldscambric.

For at din dyne skal holde længst muligt, anbefaler vi at følge vaskeanvisningen nøje og være opmærksom på, om dynen tåler tørretumbler eller ej.

Viser alle 13 resultater