Børn flytter sig dagen lang – men særligt om natten i søvnen får børn ro til at udvikle sig, og det kræver en god nattesøvn og en god dyne. Babydynerne bliver hurtigt for små, så det er måske tid til at købe en juniordyne? Hos Norling Bo finder du et bredt udvalg af juniordyner med målene 100x140cm, der indeholder forskellige typer af dun og fjer – som endda også er allergivenlige. Dette sikrer børnene en god nattesøvn.

Helårs- og sommerjuniordyner hos Norling Bo

En juniordyne passer typisk til børn i alderen 7-9 måneder og op til, at de er 4-5 år. Hos os finder du juniordyner af høj kvalitet, så dit barn er garanteret en dyne, som holder i mange år. Vi forhandler både helårs- og sommerdyner, så du kan finde en juniordyne, som matcher dit barns specifikke krav og behov. Samtlige af vores juniordyner er OEKO-TEX certificerede, hvilket er din garanti for, at dynerne er af højeste sundhedsmæssige kvalitet. De fleste af juniordynerne er nemlig allergivenlige og kemikaliefri. En dyne af klasse 1 standard sikrer indholdet af formaldehyd, tungmetaller og pesticider, så dit barn undgår giftige stoffer, som kan være årsag til allergi, eksem eller andre forstyrrelser.

Med en dyne fra Norling Bo kan du sikre dine børn en god søvn, og alle dynerne er desuden lette at rengøre, og de holder samtidig formen.

Viser alle 6 resultater