Her på siden finder du vores udvalg af skønne lagener i størrelsen 120×200 cm. Med et lagen i størrelsen 120×200 cm fra Norling Bo sammen med godt sengetøj, har du investeret i optimale betingelser for en god nats søvn. Sengetøj, lagen, dynerne og puderne vi omgiver os med natten igennem, skal hjælpe os med både at holde varmen og at komme af med overskydende fugt og varme, som kroppen danner naturligt mens vi sover. Et lagen i høj kvalitet bidrager til denne proces, så du hverken sveder ellers fryser om natten.

Sov godt på et godt lagen i 120×200 cm

I vores flotte udvalg af lagener i størrelsen 120×200 cm, kan du både vælge mellem et lagen til topmadrassen eller et lagen til boxmadrassen. Både kuvertlagener og lagener til boxmadrasser fås i flere forskellige farver og kvaliteter.

Det ekstra bløde satinlagen i 120×200 cm er til dig, der nyder at synke helt ned i sengen og omgive dig med det blødeste af det blødeste. Lagenet fås både i hvid, creme og en elegant sort. Du kan også vælge et smukt lagen til boxmadras i lyseblå eller mørkeblå, der giver soveværelset farve. Endelig kan du vælge et gråt lagen, der er både elegant og afdæmpet, og som står godt til mørke sengerammer.

Viser alle 15 resultater