Er du på jagt efter en flot og enkel rund dug, så er du kommet til det rette sted. Med en dug er bordet altid beskyttet, og du slipper for at bekymre dig om ridser i bordpladen eller eventuelle pletter og ringe fra kaffekopperne. Du finder et bredt udvalg af duge til runde borde her hos Norling Bo – tag et kig, og find den model, der passer til dit bord.

Find din runde dug hos Norling Bo

Hos Norling Bo forhandler vi har duge til alle borde – heriblandt runde duge. Det smarte ved den runde dug er, at den er tilpasset rundingen på bordet, så du undgår et for langt overhæng ved enkelte sider af bordet. Vores runde duge kan nemt vaskes i maskine eller tørres over med en fugtig klud, så bordet altid vil stå indbydende til dig, familien og dine gæster.

Vi forhandler runde duge med forskellig diameter og ligeledes forskellige tekstiler, farver og mønstre. Du finder duge, som kan bruges hele året, men også duge, som kan lægges på bordet ved særlige anledninger. Alle vores runde duge er i høj kvalitet og kan tåle slid. Vi har runde duge, som er fremstillet af det fineste, certificeret bomuld og tekstilduge af polyester, som har en vandafvisende overflade.

Viser alle 21 resultater