Hos Norling Bo har vi udvalgt en række smukke håndklæder i mange varianter, mønstre og farver, og her på siden finder du vores sortiment. Vi har både skønne badehåndklæder med og uden fine broderier, vi har håndklæder til hjemmet, sommerhuset eller til at tage med til sport, og vi har håndklæder, der egner sig godt til erhverv. Foruden almindelige, billige håndklæder har vi også inkluderet et fint udvalg af håndklæder, der er fremstillet i økologisk bomuld.

Skønne badehåndklæder i høj kvalitet

Hvis du leder efter badehåndklæder eller badeslag til familiens mindste, er du havnet det helt rigtige sted. Hos Norling Bo har vi prioriteret at tilbyde dig smukke og bløde badehåndklæder, der både pynter på badeværelset, stranden eller i saunaen, og som samtidig er fantastisk gode til at holde dig tør og varm.

Alt efter din personlige smag kan du vælge håndklæder i en klassisk og smuk hvid, en elegant ensfarvet, f.eks. en afdæmpet lysegrøn eller en smuk, støvet blå. I vores sortiment hos Norling Bo kan du også finde badeslag med søde, broderede motiver eller badehåndklæder med et skønt blomstermotiv, hvor du kan vælge mellem alt fra en dyb mørkerød til en stilfuld beige. Hos os kan du finde billige håndklæder, men også dejlige vaskehandsker i flere varianter, der gør vask nemt og behageligt.

Viser 1–24 af 144 resultater