Pomme Pidou er sjove, charmerende og farverige dyr, der sætter deres fantasifulde præg på ethvert hjem. Her på siden finder du Norling Bo’s skønne udvalg af de kulørte venner, og vi håber du finder netop den figur, der spreder glæde enten hjemme ved dig selv eller som en sød og betænksom gave.

Dyrene fra Pomme Pidou spænder mellem alt fra den skønne høne, som du kan plante krydderurter og blomster i, over den finurlige kat, der holder dine briller, til hesten, som både er flot og holder på dine mønter.

Fantasifulde og funktionelle figurer fra Pomme Pidou

Det unikke ved de søde dyrevenner fra Pomme Pidou, er den smarte kombination af, at de er dekorative og sjove i sig selv, og så har de en funktion. Der er både gravhunden, der er en sparegris, og katten, der er en dåse. Derudover fås de fleste varianter i flere farverige mønstre og farver, der giver dig mulighed for at finde netop det Pomme Pidou dyr, der passer bedst til dit hjem. Skal du give en sød gave, er et dyr fra Pomme Pidou en rigtig fin idé, der med garanti vil sprede glæde og give liv til ethvert hjem, der adopterer et af de fantasifulde dyr.

Viser alle 22 resultater