Pyntepuder kan tilføre det sidste finish til din sofa, lænestol eller seng, så den vil komme til at se mere indbydende ud. Hos Norling Bo finder du et bredt udvalg af pyntepuder med forskellige mål og ligeledes smukke betræk dertil. Pyntepuderne er behagelige med fyld af 80% andefjer og 20%
skumgranulat.

Pyntepuder i store og små størrelser

Med en pyntepude kan du sætte prikken over i’et og tilføre en rød tråd, så din stue eller soveværelse får det helt rigtige look. Hos Norling Bo finder du både store og små størrelser på monteringspuder, hvortil du kan købe betræk af fin thaisilke.

Pyntepuderne kan bruges i flere sammenhænge – som det sidste finish når din seng står redt eller i lænestolen eller sofaen. En pyntepude kan nemlig også mere end bare at pynte, for det er dejligt at kunne læne sig godt tilbage, hvor en blød pude vil støtte din ryg og give dig en afslappende fornemmelse. Sådan en pude er jo også et musthave, når du vil snuppe en lur på sofaen og dermed har brug for en pude til at støtte din nakke. Ikke nok med at fint thaisilke er smukt og skinnende, så føles det bløde silkebetræk også rart mod huden.

Viser 1–24 af 60 resultater